16 Ιαν 2008

'Οχι Άλλα DVD! ('Ημαρτον!)

Ο χαρακτήρας του παρόντος ιστολογίου είναι αμιγώς πολιτικός. Εντούτοις, φιλοδοξεί να μην διατυπώνει μόνο αναλύσεις περί των πολιτικών τεκταινομένων αλλά να αφουγκράζεται τις κοινωνικές μεταβολές και να τις ερμηνεύει στο βαθμό που μπορεί από την σκοπιά της πολιτικής επικοινωνίας. Από τα παραπάνω γίνεται φανερό ότι δεν έχουμε φιλοδοξία να αρθρώσουμε λόγο καταγγελτικό απέναντι σε οποιαδήποτε επικαιρότητα.
Όμως δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι απέναντι στην απίστευτη- για τα καθ' ημάς τουλάχιστον -προσπάθεια να εμποτισθεί ο δημόσιος διάλογος με ανούσια, επικίνδυνα και απάδοντα των ελάχιστων ορίων αξιοπρέπειας στοιχεία. Δεν θα επεκταθούμε καθόλου σε περαιτέρω σχολιασμό, αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο έστω και κατ' ολίγον διολίσθησης σε αυτή την γλοιώδη και ολισθηρή ατραπό.
Παρακαλούμε θερμά τους αναγνώστες μας οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε κάποιο ιστολόγιο -είτε ως διαχειριστές είτε ως αναγνώστες - και μοιράζονται ίσως τις ίδιες ανησυχίες να αναρτήσουν ανάλογο -πολύ ταπεινά θα προτείναμε τον ίδιο- τίτλο σε κάποιο άρθρο ή σχόλιό τους. Εκτιμούμε ότι το διαδίκτυο, λόγω της διαμοιρασμένης και ευρείας χρήσης τους από ανθρώπους όλου του πολιτικού,κοινωνικού και ηλικιακού φάσματος, παρέχει τη δυνατότητα αντιστάθμισης της τρέχουσας -εν πολλοίς επιβαλλόμενης- ροής ειδήσεων από πλευράς των κυρίαρχων ΜΜΕ. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν λείπει ούτε η αξιοπρέπεια ούτε η λογική από τη χώρα μας.
Δημοσίευση σχολίου